Aloe Vera Original – The Performance Toothpaste – en naturlig tandkräm

Kan Aloe Vera Original – The Performance Toothpaste lindra besvären av Afte och muntorrhet?

Aloe Vera Original – The Performance Toothpaste är en tandkräm utvecklad i samråd med svensk tandvård och som tillverkas vid en ISO-certifierad fabrik i Danmark. Den har en mild smak och är framtagen för att i första hand lindra smärtsamma och kroniska förändringar i munhålan. Med sin förebyggande formula kan de som lider av gingivit (blödande tandkött vilket kan leda till tandlossning, parodontit), afte (munblåsor) samt känsliga munslemhinnor och muntorrhet uppleva en positiv effekt. Att kunna lindra muntorrhet och afte är två av de viktigaste egenskaperna som denna tandkräm har tillsammans med sin effekt på blödande tandkött. Ofta ser man en effekt efter cirka 2 veckor och många patienter har vittnat om hur tandvårdspersonal har uttalat sig om hur friskt deras tandkött blivit efter att de börjat använda Aloe Vera Original – The Performance Toothpaste.

Vi har fått många patienter från tandvården som för första gången ser en minskning av Afte blåsor och upplever en lindring av den smärta som uppstår när man drabbats av afte. Detta efter att de provat flera olika svenska fabrikat som sägs ge lindring. Vad är det då i Aloe Vera Original – The Performance Toothpaste som lindrar afte blåsor och den smärta som medföljer? Att helt bota Afte är svårt men att drastiskt kunna reducera uppkomsten av nya blåsor och därigenom lindra symptomen är fullt möjligt. Nedan beskriver vi på vilket sätt Aloe Vera Original – The Performance Toothpaste kan göra just detta.

Även den lindring av muntorrhet som många beskriver beror på dessa ingredienser och deras samverkan. Tillsammans får de en starkt synergistisk effekt, det vill säga att de var och en för sig har en positiv verkan men tillsammans blir effekten mycket större. Flera av våra stora kunder är kirurgisk tandvård över hela Sverige där de skickar med patienterna Aloe Vera Original – The Performance Toothpaste efter operation för att påskynda återhämtningen efter kirurgiska ingrepp.

Genom sin synergistiska sammansättning av ingredienser ger vår tandkräm många positiva effekter på munhälsan. Aloe Vera Original – The Performance Toothpaste innehåller den högsta koncentrationen av Aloe Barbadensis Miller av någon tandkräm på marknaden. Aloe vera, som är väl dokumenterat för sina egenskaper har en positiv effekt på munslemhinnor, Afte och i kort, den totala munhälsan.

Bi Propolis kommer från bikitt och är vad bin använder för att sterilisera bikuporna med, ett naturens antibakteriella skydd. Bi propolis hjälper till att lindra besvären av Afte genom att dess bakteriehämmande effekt förhindrar bakteriell uppkomst vid de aftösa blåsorna.

Sodium Lauroyl Sarcosinate heter den ingrediens som gör att vår tandkräm skummar. Den har en mjukgörande och återfuktande effekt på munslemhinnorna vilket ger till effekt att de som lider av muntorrhet känner en förlängd fuktighetskänsla i munnen vid användande av Aloe Vera Original – The Performance Toothpaste. Denna mjukgörande och återfuktande effekt har också en lindrande effekt på Afte-blåsor då den efterlämnar en skyddande fuktbarriär. Känslan i munnen blir len, behaglig och mjuk vilket minskar irritationen runt blåsorna.

Aloe Vera Original – The Performance Toothpaste innehåller 1,400 ppmF Sodium Monofluorophosphate. Den F-jon aktivitetstest, som har utförts av professor Lars G Petersson visar att den fluor som tillsatts i Aloe Vera Original – The Performance Toothpaste verkar fritt.

Detta gör Aloe Vera Original – The Performance Toothpaste till en tandkräm som med dokumenterad effekt kombinerar Aloe vera och fluor och tillåter dem att verka i harmoni med varandra.

Aloe Vera Original – The Performance Toothpaste rekommenderas inom svensk tandvård.