Aloe Vera Original, en naturlig tandkräm

Kan Aloe Vera Original läka, lindra eller bota Afte och muntorrhet?

Aloe Vera Original (AVO) är en tandkräm utvecklad i samråd med svensk tandvård och tillverkas vid en ISO-certifierad fabrik i Danmark. Den har en mild smak och är framtagen för att i första hand lindra smärsamma och kroniska förändringar i munhålan. Med sin unikt förebyggande formula ger denna aloe vera tandkräm en ny hjälp till de som lider av gingivit (blödande tandkött vilket kan leda till tandlossning, parodontit), afte (munblåsor) samt känsliga munslemhinnor och muntorrhet. Att kunna lindra muntorrhet och afte är två av de viktigaste egenskaperna som denna tandkräm har tillsammans med sin effekt på blödande tandkött. Ofta ser man en märkbar effekt redan inom 1 veckas tid och många patienter har vittnat om hur tandvårdspersonal har uttalat sig om hur friskt deras tandkött blivit efter att de börjat använda AVO- Aloe Vera Original.

Vi har många patienter från tandvården som för första gången någonsin ser en drastisk minskning av Afte blåsor och upplever en stor lindring av den smärta som uppstår när man drabbats av afte. Detta efter att de provat flera olika svenska fabrikat som sägs ge lindring. Vad är det då i AVO som läker eller lindrar afte blåsor och den smärta som medföljer? Att bota Afte är svårt om inte omöjligt men att drastiskt kunna reducera uppkomsten av nya blåsor och därigenom läka ut och lindra symptomen vid Afte är fullt möjligt. Nedan beskriver vi på vilket sätt Aloe Vera Original kan göra just detta.

Även den lindring av muntorrhet som många beskriver beror på dessa ingredienser och deras samverkan.Tillsammans får de en starkt synergisk effekt, det vill säga att de var och en för sig har en positiv verkan men tillsammans blir effekten mycket större. Flera av våra stora kunder är kirurgisk tandvård över hela Sverige där de skickar med patienterna AVO – Aloe Vera Original efer operationen därför att den påskyndar läkandet efter operationerna på ett sätt som ingen annan tandkräm lyckas med.

AVO innehåller den högsta koncentrationen av Aloe Barbadensis Miller av någon tandkräm på marknaden. Aloe Vera har en fantastiskt läkande effekt på munslemhinnor och även Afte. Den penetrerar djupt in i munslemhinnorna och har en starkt läkande verkan.

Bi Propolis kommer från bikitt och är vad bin använder för att sterilisera bikuporna med, ett naturens antibakteriella skydd. Bi propolis hjälper till att bota och lindra Afte genom att dess bakteriehämmande effekt förhindrar bakteriell uppkomst vid de aftösa blåsorna.

Sodium Lauroyl Sarcosinate heter den ingrediens som gör att vår tandkräm skummar. Den har en mjukgörande och återfuktande effekt på munslemhinnorna vilket ger till effekt att de som lider av muntorrhet känner en förlängd fuktighetskänsla i munnen vid användande av Aloe Vera Original, AVO. Denna mjukgörande och återfuktande effekt har också en lindrande effekt på Afte-blåsor då den efterlämnar en skyddande fuktbarriär. Känslan i munnen blir len, behaglig och mjuk vilket minskar irritationen runt blåsorna.

Aloe Vera Original innehåller 1,400 ppmF Sodium Monofluorophosphate. Den F-jon aktivitetstest, som har utförts av professor Lars G Petersson visar att den fluor som tillsatts i Aloe Vera Original verkar fritt.

Detta gör Aloe Vera Original till den enda aloe vera tandkräm i världen som med dokumenterad effekt kombinerar Aloe Vera och fluor  och tillåter dem att verka i harmoni med varandra.

Aloe Vera Original – Forever Fresh!
Rekommenderas inom svensk tandvård.

Vill ni läsa mer om Afte rekommenderar vi följande sida:

http://www.afte.se