Vad är det som är så speciellt med er tandkräm Aloe Vera Original – The Performance Toothpaste?

Den innehåller Aloe vera och fluor

Aloe Vera Original – The Performance Toothpaste är den tandkräm på marknaden som kombinerar de positiva egenskaperna hos Aloe vera med ett dokumenterat skydd av fluor. Tandkrämen är utvecklad i samråd med svensk tandvård och har funnits i produktion sedan 2006.

Var kan jag köpa er tandkräm Aloe Vera Original – The Performance Toothpaste?

I första hand säljs tandkrämen via er tandvårdspersonal men även online och i vissa butiker.

Vår tandkräm finns till försäljning på tandkliniker över hela landet, finns den ej hos er tandklinik kan de enkelt beställa hem den från dentaldepån Gama DentaI. Som privatperson finns tandkrämen även att köpa online och i vissa butiker, sen en lista övre dessa på denna sida.

Varför kostar Aloe Vera Original – The Performance Toothpaste mer än andra tandkrämer?

Kvalitet och pålitlighet

Aloe Vera Original – The Performance Toothpaste tillverkas vid en ISO-certifierad anläggning i Danmark som uppfyller våra höga krav på tillverkningen. Alla ingredienser är noggrant utvalda ur ett hälso- och miljöperspektiv. Därför kostar tandkrämen något mer än andra tandkrämer på marknaden.

Kan jag låta mina barn använda tandkrämen?

Ja

Då tandkrämen innehåller fluor rekommenderas ni att, precis som med alla fluortandkrämer, endast använda tandkräm motsvarande en ärtas storlek när ni ger den till små barn. Det viktiga är att barnet är stort nog att förstå att tandkrämen skall spottas ut när man är klar med borstningen och inte sväljas.

Hjälper den verkligen emot Afte och muntorrhet?

Det är vad många av våra användare berättar för oss

Både dentalkliniker och privatpersoner har gett oss positiv feedback på resultaten vid Afte, muntorrhet och andra slemhinneförändringar i munnen genom åren. De upplever ofta en förbättring av de problem de har, där de tidigare inte upplevt någon nämnvärd förbättring, när de börjat använda Aloe Vera – The Performance Toothpaste i den dagliga tandvården.