Mer än rena tänder

Unik tandkräm med läkande aloe vera och skyddande fluor

En svensk tandkräm som ser till att hela munnen mår bra – inte bara tänderna. Aloe Vera Original är den första tandkrämen i världen som kombinerar en hög halt av aloe vera med ett bevisat effektivt fluorskydd. En kombination som ger unika egenskaper.

Den läckert gröna tandkrämen är framtagen för att användas av alla i den dagliga tandborstningen. Den höga fluorhalten ger ett utmärkt
skydd mot karies. Utöver det har tandkrämen flera bonuseffekter som gör att munnen mår bra. Den främsta tack vare en hög koncentration aloe vera-gel, hämtad från växten som är en av de mest näringsrika i världen.

– Tandkrämen har testats av tandvården i två år med mycket gott resultat. Många av dem som använder tandkrämen har fått en avsevärt förbättrad munhälsa. Aloe Vera Original har visat sig ha god läkande effekt framför allt när det gäller blödande tandkött, munblåsor och känsliga munslemhinnor. Den har också hjälpt personer som lider av lichen (en hudsjuk- dom som ger kraftig klåda i munhålan) och svampsjukdomen candidos, säger Roger Hådén, produktchef på familjeföretaget Hådéns Dental som tillverkar tandkrämen.