Mer än rena tänder

Mild tandkräm med Aloe vera och skyddande fluor

En svensk tandkräm som ser till att hela munnen mår bra – inte bara tänderna. Aloe Vera Original – The Performance Toothpaste är den första tandkrämen som kombinerar en hög halt av Aloe vera med ett bevisat effektivt fluorskydd. En kombination som ger positiva egenskaper ingen annan tandkräm har.

Tandkrämen är framtagen för att användas av alla i den dagliga tandborstningen. Den höga fluorhalten ger ett utmärkt skydd mot karies. Utöver det har tandkrämen flera bonuseffekter som gör att munnen mår bra.

Tandkrämen har testats av tandvården sedan 2006 med mycket gott resultat. Många av dem som använder tandkrämen har fått en avsevärt förbättrad munhälsa. Aloe Vera Original – The Performance Toothpaste har visat sig ha god effekt framför allt när det gäller blödande tandkött, munblåsor och känsliga munslemhinnor. Den har också hjälpt personer som lider av lichen (en hudsjukdom som ger kraftig klåda i munhålan) och svampsjukdomen candidos, säger Peter Hådén, VD på Hådéns Dental Original Products.