Filosofin bakom AVO

Filosofin bakom Aloe Vera Original

HÅDÉNS DENTALS FILOSOFI är att tillverka en tandkräm som är bättre än de redan existerande. Eller med andra ord: den bästa tandkrämen på marknaden. Aloe Vera Original är framtagen för att användas av alla i den dagliga tandborstningen. Alla ingredienser är noggrant utvalda ur ett hälso- och miljöperspektiv. Det är en tandkräm att lita på, både när det gäller tändernas och den övriga munhålans hälsa. Därför är priset något högre än andra tandkrämer på marknaden.

– Vi skulle kunna flytta tillverkningen exempelvis till Kina för att få ner priset. Men det här är en produkt som vi vill kunna stå för till 100 procent. För Aloe Vera Original är kvaliteten och pålitligheten viktigare än priset. Då måste tillverkningen ligga här i Skandinavien där vi själva har en total insyn i produktionen, säger Roger Hådén.

Hådéns Dental Original Products HB bildades i Göteborg 1998. Vår målsättning och förhoppning är att med utmärkt service och goda priser skapa ett långsiktigt samarbete med dentalpraktiker och dess personal.